Отговорността я споделяме всички, но тази на ГЕРБ е много по-голяма

...
Отговорността я споделяме всички, но тази на ГЕРБ е много по-голяма
Коментари Харесай

Йордан Цонев след срещата с ГЕРБ: Борисов и Карадайъ ще решат как да се състави правителство

Отговорността я споделяме всички, само че тази на ГЕРБ е доста по-голяма тъй като са първа политическа мощ на два поредни избора. Ще бъде мъчно да обясним на избирателите защо ги закарваме на шести поредни парламентарни избори. Това съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи след края на срещата с ГЕРБ-СДС в Народното събрание.

По думите му представителите и на двете страни, като две експертни групи, са огледали кои са въпросите към, които може да стартира диалогът и уточни:

" Имаме цялостно съгласие по геополитическата ориентировка и политиките по нея, финансовата политика и това, че страната ни влиза в дългова рецесия, че обществените финанси са в доста тежко положение. Ако един постоянен кабинет не постави старания за финансова консолидация, тя ще ни бъде наложена извън и ще ни бъдат наложени тежки ограничения. "

Дали и по какъв начин би могло да бъде формирано държавно управление ще го вземат решение водачите на двете политически обединения, само че по този начин и не стане ясно по кое време ще се състои такава лидерска среща сред Бойко Борисов и Мустафа Карадайъ.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР